Kicsit megkésve, de mi is lezártuk a 2018-as évet!

2019 januárjában ismét interaktív beszámolóval búcsúztattuk az Óévet. A már hagyománynak számító eseményen a meghívottak és az érdeklődők egyaránt tudomást szerezhettek 2018 legfontosabb eseményeiről.

A kiemelt témák között szerepelt az idén már harmadik alkalommal megrendezett Veresi Ifjúsági Fesztivál, vagy a szintén nagy népszerűséget kivívott Veresegyházi Királytalálkozó és Boszorkányégetés. Szó esett a nemzetköri projektjeinkről, amik idén közel 50 fiatal számára biztosítottak részvételi lehetőséget hosszabb-rövidebb projektekben.

A fiatalok és az Alapítvány tagjai beszámoltak a nagyobb szakmai elismerésekről, az iskolák osztályainak tartott kihelyezett osztályfőnöki órákról, az Ifjúsági Házban működő heti rendszerességű foglalkozásokról, és arról, mik a terveink a 2019-es évre.

Az este remek hangulatban telt, a tavalyinál pedig több meghívott vendéget köszönthettünk köreinkben. Természetesen a rivaldafény idén is a nálunk önkénteskedő fiataloknak járt, akik személyes történeteiken keresztül számoltak be egy-egy projektünkről.

Köszönjük mindenkinek aki eljött, beszámolt, velünk volt ebben az évben. 
Ígérjük, hogy 2019-ben sem hagyunk majd senkit válaszok és tennivalók nélkül!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük