Te döntesz!

Támogassa adója 1%-ával a Támaszpont MOKPA, a Veresegyházi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum és a Logo Színtársulat közös projektjét!

A Te döntesz! egy olyan új prevenciós előadás, mely ötvözi a színház érzelmekre mélyen ható eszközeit, a prevencióval. A színházi nevelési program egy része előre megírt, amatőr színészek által színpadra vitt jelenetekből áll, melyeken keresztül egy 5 fős baráti társaság élete rajzolódik ki előttünk. A csapat minden tagja, egy-egy a függőségnek megágyazó életúton halad végig, melyek segítségével reflektálunk a leggyakrabban előforduló okok és sorsok összefonódására.
A színdarab egyes részeit drogprevenciós szakértői narrációk szakítják meg, melyek segítik a nézőket a mélyebb értelmezésben.
A Támaszpont MOPKA a VKEF-fel együttműködésben évek óta folyat prevenciós tevékenységet, így sok éves tapasztalatunkra építve drámapedagógus bevonásával készül a produkció. 

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek aki értintett lehet a témában, így fiataloknak (12 éves kortól), szülőknek, pedagógusoknak, ifjúsági szakembereknek, szociális munkásoknak.
Az első előadásra 2019. április 26.-án a veresegyházi Váci Mihály Művelődési Házban kerül majd sor, ezután pedig előzetes megbeszélés alapján az ország minden részéről megrendelhető lesz!
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, és további információt szeretnél, ne habozz, keress fel minket!

Kontakt: Pozsonyi Fanni
E-mail: pozsonyifanni@tamaszpont.net


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük