EVS Diary – Young Europe Without Racism, Rimpar, January – February 2019

És akkor jött január.

És „los geht!”. Így elindítottuk a francia kurzust az iskolában. És igen, mint magyar nem francia nyelvű beszélő, én is segítek tanítani a német gyerekeket, hogy franciául beszéljenek… Milyen multikulti helyzet. Mindenesetre néhány lecke után rájöttem, hogy az iskolarendszer nem az én estem. Nem tudok azonosulni a formális oktatás tanári szerepével szóval még egy terület ahol tuti nem fogok dolgozni a jövőben. (Egész jól megy már, a „na ezt sem fogom többet csinálni” mondat megfelelő alkalmazása…) (A non-formális képzéseket továbbra is szívesen csinálom!)

Volt egy pizsamapartink! Yeyy! Jól sikerült, lettek „új” barátaim: alapvetően azt kérdezve, hogy miért nem kedvelnek engem… ami meglepően egy őszinte beszélgetést eredményezett és kiderültek a félreértések, így „kibékültünk” több emberrel is. *Pacsi

El is jött a Február. A Február a családról szólt. Egy családtag elhunyt, és így hazamentem, hogy a szeretteimmel legyek.


Februárban voltak még az éves csajos napjaink Anyával, ami abból áll, hogy az Embededd-World konferencián minél több információt próbálunk összegyűjteni, illetve ebédre és vacsorára kizárólagosan palacsintát, fagyit és sütit eszünk! (Idén megtaláltuk a Nürnberg legjobb reggelijét!).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük