Munkatársaink

Györgyné Kiss
Kuratórium elnöke – Mérnök Informatikus

Ifjúsági munkával Rab Ágnessel együtt kezdetem foglalkozni, az Iskolaszék tagjaként vettem részt a programok szervezésében és a  beruházások koordinálásában. A Támaszpont MOPKA alapító tagja, és a kuratórium elnöke vagyok a kezdetektől. 2012-től Eurodesk koordinátor, 2013-tól Eurodesk régiós koordinátor voltam. A feladataim közé tartozik a mobilitási projektek szervezése, tájékoztatás, egyéni tanácsadás. Kapcsolatot tartok az EVS önkéntesekkel, segítem a kommunikációt az Önkormányzattal, részt veszek a  programok szervezésében, mentorálom a fiatalok csoportjait. Facilitátorként ill. trénerként is jelen vagyok a nemzetközi projektekben. Segítem az ifjúsági cserék fiatal vezetőit, ill. magam is vezetek csoportokat. 3 gyermek büszke édesanyja vagyok.

Sándorné Rab Ágnes
Kuratórium tagja Gépészmérnök, közgazdász, mérlegképes könyvelő

Ifjúsági munkával több mint 10 éve kezdtem foglalkozni, társadalmi munkában játszótérek építését vezettem, majd 5 éven át a Fabriczius József Általános Iskola Iskolaszékének elnöke voltam, ahol több projektet vezetettem, rendeztem az Iskola-Bált, játszótérépítést, konyhaépítést és egyéb beruházásokat is koordináltam, valamint programokat szervezetem a gyerekeknek. 2008-óta az azóta is népszerű Rinya-túra egyik ötletgazdája vagyok. A Támaszpont MOPKA alapító tagjaként, kezdetektől biztosítom a pénzügyi hátteret, segítiem a kommunikációt az Önkormányzattal, részt veszek az Ifjúsági Ház programjainak megszervezésében. Az alapítvány 2012-óta Eurodesk partner, azóta részt veszek a nemzetközi mobilitási projektek szervezésében és népszerűsítésében is. 3 gyermek büszke édesanyja vagyok.


 

Maczó József
Kuratórium tagja, Eurodesk régiós koordinátor

Ifjúsági munkával 2000-ben kezdetem foglalkozni, amikor a munkám mellett társadalmi munkában, az ország egész területén tartottam drogprevenciós előadásokat, foglalkozásokat különböző alsó-, közép-, és felsőfokú tanintézményekben gyerekeknek, fiataloknak, tanároknak, szülőknek. Ezen munkám során folyamatosan együtt dolgoztam elismert hazai szakemberekkel. Még aktív hivatásosként több nemzetközi tanulmányúton vettem részt, amelyek a drogprevencióval foglalkoztak. A Támaszpont MOPKA alapító tagja vagyok, kezdetektől segítem a programok szervezését az Ifjúsági Házban, valamint aktív részese vagyok az Alapítvány prevenciós tevékenységének. Az alapítvány 2012-óta Eurodesk partner, azóta részt veszek a nemzetközi mobilitási projektek szervezésében és népszerűsítésében, valamint 2018-tól az régiós koordinátori feladatot is én látom el. 2 gyermek büszke édesapja vagyok.

Rácz Zsófi
Nemzetközi Projekt Koordinátor
zsofi.racz@tamaszpont.net

Történelem és játék- és szabadidő-szervező tanárként végeztem az ELTE-en. Emellett elvégeztem a Magyar Drámapedagógiai Társaság drámapedagógus képzését. 2010 óta dolgozom gyerekekkel és fiatalokkal művészetpedagógiai módszerek segítségével. Korábban önkéntesként vettem részt az Alapítvány munkájában, majd a veresegyházi önkormányzat alkalmazásában ifjúsági és esélyegyenlőségi referensként működtem együtt velük. Az évek során tapasztalatot szereztem az Erasmus+ programok terén és trénerként a nem-formális oktatásban. 2019 óta nemzetközi projekt koordinátorként dolgozom a Támaszpont Alapítványnál. Fő feladataim: pályázatírás, kapcsolattartás külföldi partnerekkel, Erasmus+ programok és külföldről érkezett önkénteseink munkájának koordinálása.


Pozsonyi Fanni
Irodavezető, Drámapedagógus

Veresegyházon nőttem fel, és bár éltem néhány évig Budapesten, és dolgoztam Székesfehérváron is,  mindig itt volt az otthonom. Történelem és Szociolingvisztika- Jelnyelv szakon végeztem az ELTE-n, valamint dráma pedagógus képesítésem is van. Jelenleg pszichodráma trainernek tanulok. Fiatalokkal 2006 óta foglalkozom művészetpedagódiai módszerek által, 2015 óta tagja vagyok az Átváltozás Informális Pedagógiai és Módszertani egyesületnek. A Támaszponttal és a Köz-Pont Ifjúsági házzal 2016-ban kerültem szoros kapcsolatba, korábban mint önkéntes, jelenleg pedig mint irodavezető. Tevékenységi körömhöz sok minden tartozik, összehangolom és folyamatosan nyomon követem az Alapítvány munkájának különböző területeit, valamint foglalkozásokat fejlesztek, és tartok.

Botond Attila Boros
TPRS Tanár

Fordítóként, tolmácsként segítek, hogy megértsd azt is, amit amúgy nem értenél. Nyelvtanárként segítek, hogy magát a nyelvet értsd, ne legyen szükséged fordítóra, tolmácsra, majd nyelvtanárra sem. Nyelvtanuló vagyok magam is: jól érzem magam a tanuló bőrében, nincs nagyobb móka a nyelvtanulásnál, és belülről látom, hogy mi a jó a tanulónak.