Programs

A Köz-Pont Ifjúsági Ház egy sokszínű közösségi tér Veresegyház központjában, a Támaszpont MOPKA fenntartásában 2012 óta.  

Az “Ifiház” nem csak egy hely, ahova iskola után betévedhetnek a fiatalok, hanem egy közösségi tér, ahol minőségi szabadidő eltöltésére van lehetőség, legyen szó a nyelvtanulástól az alkotáson keresztül a fiatalok saját ötletének megvalósításáig bármiről.  

Nemzetközi projektjeinken kívül számos helyi programot is szervezünk. Ilyenek például az aktív részvételre és állampolgárságra nevelő, a társadalmi érzékenyítő foglalkozásaink, amiket a helyi iskolák osztályainak tartunk péntekenként. 

Fiataljaink minden nyáron megszervezik saját ötleteik alapján fejlődő nagy rendezvényeinket, a Veresegyházi Királytalálkozó és Boszorkányégetést, valamint a VIF-et, azaz a Veresegyházi Ifjúsági Fesztivált, az Udvarház Galériában pedig minden évben lehetőséget kapunk egy saját kiállítás megszervezésére, amin helyi tehetséges fiatalok engednek betekintést a saját világukba.  

A 2019-es évtől nyári tábort is tartunk, aminek célja a közösség építés és a fiatalok helyi identitástudatának elmélyítése. További információért keressetek mindet bizalommal. 

Saját rendezvényeinken kívül minden városi rendezvényem megtalálhattok minket, különböző interaktív és mókás feladatokkal és kihívásokkal, valamint rengeteg információval a munkánkról, és a fiatalokat érintő kérdésekről.  

Minden hétköznap 10-18 óráig várunk Titeket a Köz-Pont Ifjúsági Házban! 
Nézzetek be hozzánk!